mylittlehoney
Grönpepparmarinerad rostas med råstekt potatis och fetasås
Rostas är ett bra mycket billigare alternativ till oxfilé, och nästan lika mört och fint. Passar utmärkt på grillen i sommar, men här har jag stekt både den och potatisen.

Börja med att marinera köttet och låt stå i några timmar eller över natten om du har tid.

Marinad:
olivolja
grönpeppar
en skvätt cognac
lite råsocker
chili


Blanda en kall sås utav turkisk yoghurt, smulad fetaost och olivspad.


Tärna färskpotatis med skalet på. Salta och stek i smör.


Salta köttet och stek någon minut på vardera sida. Servera allt med rädisor och oliver!

/ Angelica
Lona

men gud så gott!

Linda

Rostas? Det har jag aldrig hört talats om. Kanske ska be Jonas köpa och laga till, hehe:)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress