mylittlehoney
Knäckig äppelpaj




Det här receptet publicerade jag först i min egen blogg Heartglitch. Jag tänkte föra över vissa inlägg därifrån och hit till My Little Honey så att vi kan dela med oss av så många goda recept som möjligt här i bloggen! Och vad passar bättre nu när solen äntligen tittar fram än en knäckig äppelpaj?

Äppelpaj

4 syrliga äpplen, tärnade i smörad form
råsocker efter smak
massor med kanel

Smuldeg:
1/3 havregryn
1/3 dinkelmjöl
1/3 råsocker
himalayasalt
äkta vaniljsocker
smör, så mycket som behövs för att degen ska bli lagom smulig

Smula degen över äpplena. Ringla över rikligt med sirap.
In i ugn, ca 200 grader tills pajen är gyllene i färgen.
Klart!

/ Angelica
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress