Grönpepparmarinerad rostas med råstekt potatis och fetasås

Rostas är ett bra mycket billigare alternativ till oxfilé, och nästan lika mört och fint. Passar utmärkt på grillen i sommar, men här har jag stekt både den och potatisen.

Börja med att marinera köttet och låt stå i några timmar eller över natten om du har tid.

Marinad:
olivolja
grönpeppar
en skvätt cognac
lite råsocker
chili


Blanda en kall sås utav turkisk yoghurt, smulad fetaost och olivspad.


Tärna färskpotatis med skalet på. Salta och stek i smör.


Salta köttet och stek någon minut på vardera sida. Servera allt med rädisor och oliver!

/ Angelica

Kommentarer
Postat av: Lona

men gud så gott!

2010-06-08 @ 15:54:44
URL: http://lonatrogen.blogg.se/
Postat av: Linda

Rostas? Det har jag aldrig hört talats om. Kanske ska be Jonas köpa och laga till, hehe:)

2010-06-08 @ 16:16:31
URL: http://lindakabilmanordqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0