Grönpepparmarinerad rostas med råstekt potatis och fetasås
Rostas är ett bra mycket billigare alternativ till oxfilé, och nästan lika mört och fint. Passar utmärkt på grillen i sommar, men här har jag stekt både den och potatisen.
Börja med att marinera köttet och låt stå i några timmar eller över natten om du har tid.
Marinad:
olivolja
grönpeppar
en skvätt cognac
lite råsocker
chili
Blanda en kall sås utav turkisk yoghurt, smulad fetaost och olivspad.
Tärna färskpotatis med skalet på. Salta och stek i smör.
Salta köttet och stek någon minut på vardera sida. Servera allt med rädisor och oliver!
/ Angelica
Börja med att marinera köttet och låt stå i några timmar eller över natten om du har tid.
Marinad:
olivolja
grönpeppar
en skvätt cognac
lite råsocker
chili
Blanda en kall sås utav turkisk yoghurt, smulad fetaost och olivspad.
Tärna färskpotatis med skalet på. Salta och stek i smör.
Salta köttet och stek någon minut på vardera sida. Servera allt med rädisor och oliver!
/ Angelica
Kommentarer
Postat av: Lona
men gud så gott!
Postat av: Linda
Rostas? Det har jag aldrig hört talats om. Kanske ska be Jonas köpa och laga till, hehe:)
Trackback