Jordgubbar med mandelmarängflarn, citruscurd och grädde.
Det bidde ingen tårta. Det bidde något mycket godare. Mandelmarängen vägrade resa sig och jag får nog skylla på avsaknaden av recept i kombination med sommarstugeugn. Men det gör inget. Midsommaraftonens efterrätt blev den godaste i år. Tänk att lite hjälp från den andra halvan av My little honey kan göra så mycket gott.
6 personer
1 burk lime- & lemoncurd
3 dl vispgrädde
1 plåt mandelmaräng (äggvitor, socker, finhackad mandel)
1 l jordgubbar
Den här efterrätten äter man i lager. Vi började med jordgubbar, sen grädde, curd och sist mandelmarängflarn. Och efter det började vi om. Kommer förhoppningsvis upprepas nästa midsommar med.
// Sofie. (Foto: Angelica)
6 personer
1 burk lime- & lemoncurd
3 dl vispgrädde
1 plåt mandelmaräng (äggvitor, socker, finhackad mandel)
1 l jordgubbar
Den här efterrätten äter man i lager. Vi började med jordgubbar, sen grädde, curd och sist mandelmarängflarn. Och efter det började vi om. Kommer förhoppningsvis upprepas nästa midsommar med.
// Sofie. (Foto: Angelica)
Kommentarer
Trackback