Chunky Cherry Chocolat Crunch
Det bästa med Amerika är att de är så duktig på sötsaker. Och av de amerikaner som är duktiga på sötsaker är Ben & Jerry de allra duktigaste. Därför har jag tagit inspiration från deras goda glassar och gjort min egen, lika goda glass. Jag blandade mina favvosmaker och fick till en fantastiskt välsmakande kaloribomb. Att jag gör något amerikanskt kan vi tacka Söta Saker för.
Glass:
2 dl vispgrädde
2 dl mjölk
4 äggulor
1 dl socker
50 g hackad, fin, 60-procentig choklad
Crunch:
50 gram finchoklad
1 näve grovkrossade valnötter
1 näve urkärnade körsbär
Koka upp grädde och mjölk.
Vispa äggulor och socker och rör ut det med lite av den varma gräddmjölken.
Häll tillbaka äggsmeten i resten av gräddmjölken..
Sjud under ständig omrörning tills smeten tjocknat.
Häll krämen över den hackade chokladen och rör ihop tills krämen blir jämnbrun.
Låt svalna i vattenbad och kör sedan smeten i glassmaskin.
När glassen blivit glass- rör ner crunchet och äääät eller ställ i frysen.
Det är fasansfullt gott och jag vill helst äta det här vareviga dag!
Det är viktigt att använda fina ingredienser till välsmakande desserter och om man vill lära sig mer om finchoklad kan man alltid fråga Angelica. Hon kan allt.
// Sofie.
Att bygga en säng
Bilden är hämtad från IKEAS hemsida.
// Sofie.
Trädgårdsplaner
Jag vill ha pastellrosa och gräddgula rosor.
En klassiskt lila syrén.
Ljusa pioner och laxfärgad jättevallmo.
Aklejor i många färger.
Vinbär, små gurkor och annat ätbart.
Iris.
Fingerborgsblommor.
Kaprifol som doftar varma sommarkvällar.
Liljor och klematis.
Sen vill jag ha julrosor, doftviol, luktärt, tulpaner och annat fint. Rabarber, hallon, massor med örter och så skiffersten på backen som blir alldeles solvarm i sommar. Det kommer bli fantastiskt när det är färdigt!
Bilder härifrån.
/ Angelica
Nalle Puhs ton
-Kära nån då, sa Vera,
Nu är det någon som förstört min dörr igen. På det där förskräckliga sättet. Som om tiden stått stilla medan jag var på affären. Och smyckena är borta och den stora, fyrkantiga teven.
I själva verket hade tiden inte allt stått stilla. Det hade hunnit gå 43 minuter sedan Vera lämnade hemmet med Axel, tygkassar och börsen fylld med pengar.
- Vad ska jag ta mig till? Och hur ska jag nånsin kunna bli glad igen?
- Du kan alltid ringa Länsförsäkringar, sa Axel.
- Va? Vem sa nåt?, sa Vera och det kändes som om hjärtat skulle hoppa ur hennes bröst. Men en känsla är inte alltid som verkligheten så hjärtat stannade kvar innanför bröstkorgen och Vera befann sig fortfarande i samma gamla lägenhet med röda sammetstapeter och bruna linnegardiner.
- Vera! Det är Axel som talar! Om man har blivit bestulen av någon som bestulit så kan man ringa Länsförsäkringar! Hör du vad jag säger!?
- Ja, du behöver inte skrika, skrek Vera samtidigt som klockan slog tre.
Hon hade vandrat över kulliga kullar, gräsliga gräsmattor och daliga dalar för att komma till affären och när hon väl kom hem igen så var hon inte, som hon först trodde, tre liter mjölk, ett paket flingor, tre burkar snabbkaffe och en nyrökt rödingfilé rikare. Hon var istället sju halsband, en ring, två broscher och en fyrkantig teve fattigare.
- Så sant som jag heter Axel kan du anmäla skada och inbrott på Länsförsäkringar, fortsatte Axel.
Och det är sant. Att jag heter Axel.
Så sant som det är sagt.
// Sofie
(Bilden hittade jag på en finfin sida.)
Havriga muffins
100 g smör
1½ dl socker
4 ekologiska ägg
4½ dl vetemjöl
1 dl kokos
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 dl mjölk
Fyllning:
Äppelbitar rullade i kanel & socker.
Topping:
Havre
Socker
Kokos
Rör smöret och sockret poröst. Tillsätt ett ägg i taget under omrörning.
Blanda mjöl, kokos, bakpulver & vaniljsocker.
Rör ner blandningen i smeten & tillsätt vätskan.
Klicka ut i formar. Tryck ner äppelbitarna.
Grädda i 200 grader i 15-20 minuter. Efter halva tiden, ös på toppingen.
Smarrigt till kall mjölk!
// Sofie.
Thémaränger
Ofta har man några äggvitor över i kylskåpet som man inte vet vad man ska göra av. Åtminstone jag. När jag har lagat pasta carbonara tex. Eller gjort crème brûlée. Maränger är ett alldeles utmärkt sätt att ta vara på vitorna! De här thémarängerna är ljuvligt goda.
Ger ca 15-20 st.
3 st äggvitor
1½ dl socker
1 msk thé (Kusmi's Prince Wladimir är världens godaste)
en nypa salt
Sätt ungen på 125 grader.
Vispa de kalla äggvitorna tills de bildat ett fast skum. Börja på låg hastighet och öka eftersom. Tillsätt socker, mortlat thé och lite salt. Vispa ca 5 min på högsta hastighet. Smeten ska bli blank krämig. Spritsa ut söta toppar på ett bakplåtspapper.
Grädda i ca 30 min.
Klara att servera! Avnjutes tillsammans med en kopp thé såklart.
Tidigare publicerat här.
/ Angelica
Grekernas matlagningskonst
Häromdagen gjorde mina grekpojkar finfina köttfärsbiffar (Biff Teki) till mig. Vanligtvis brukar vi ha mynta i Biff Teki, men den här gången blev de lite barnvänligare. Till dem serverade jag en grekisk sallad på gula tomater & en riktig tzatziki. Det där med tzatzikin är väldigt viktigt för Johan. Man får inte göra nån svensk fuskvariant. En tzatziki ska vara stark och len. (Som en grek!)
Biffar:
Blandfärs (för att få dem saftiga)
Lök
Riven vitlök
Äggula
Ströbröd
Salt
Peppar
Tzatziki:
Grekisk yoghurt
Riven gurka
Riven vitlök (mycket)
Olivolja
Vitvinsvinäger
Salt
Peppar
Allt i rimliga propotioner.
Pusspuss // Sofie.
Let them eat cake
Från underbara ban.do
/ Angelica
Vårt müslibröd giv oss idag
För evigheter sen hade Underbara Clara ett underbart brödrecept i sin blogg. Det receptet har jag modellerat om flera gånger och gjort massa bröd om. Det är så himlans smidigt för det är bara att röra ihop allt i en bunke & sen grädda smeten i en brödform. Och man kan använda i princip vad som helst i brödet. Den här gången blev det ett müslibröd med tranbär.
3 dl vetemjöl
2 dl rågmjöl
1 dl havregryn
1 dl müsli
1 tsk bikarbonat
1 tsk salt
4 dl yoghurt
1 näve torkade tranbär
Rör ihop alla torra ingredienser & rör sedan ner filen.
Olja en brödform med solros- eller rapsolja.
Häll "gröten" i en brödform & strö på lite müsli.
Grädda i 175 grader ca 40-60 minuter.
Ät ljummet med smör och ost. Gärna till gott te.
Godare och nyttigare än alla butikslimpor!
// Sofie.
En solig helg.
Jag har fått fräknar i hela ansiktet och sönderbrända axlar, för i lördags tillbringades hela dagen i solen. Först på systers stora renoveringsarbete till tomt och på kvällen i Björn & Stinas mysiga trädgård. På söndagen var vi på husjakt för att hitta en egen trädgård... men där gick vi allt bet.
Algot tog första doppet i Malins pool... men det var kallt.
Björn & Stina bor så himla mysigt med en världsbra trädgård.
De bjöd på grillad kyckling med quinoa- & chévrésallad. Gottgottgott!
Sen drack vi öl & hallonsoda i de fina utemöblerna. Björn är en mediakille.
Stina är ljuv.
// Sofie.
Angelica & Sofies vardag
Bokfrågor & svar
Jag hittade en lista här och kunde givetvis inte låta bli att bli engagerad. Så om ni vill lära er mer om mina läsvanor och få lite boktips så fortsätt läsa. Annars kan ni lyssna på den här fantastiska låten av världens, just nu, sötaste band (Med tanke på varifrån jag snodde listan). Dessutom får ni en bild av Zooey Deschanel som är sångerskan i She & Him. Visst är hon världssöt?
Som läsare är jag: hemlighetsfull. Jag vill inte att folk ska kika över axeln när jag läser en bok, för det känns som om jag är inne i en hemlig värld, ensam med min bok. Jag är också sporadisk då jag ibland läser bok efter bok efter bok... men så stöter jag på en dålig bok & då kan jag ta ett månadslångt uppehåll innan jag hittar en ny bok som jag verkligen, verkligen vill läsa.
Som bloggare är jag: känslomässigt engagerad ofta. Jag skulle inte kunna skriva om något jag inte står för... inte heller om saker som ointresserar mig för att få till mig läsare. Jag skriver om sånt jag gillar & sånt jag behöver skriva för att få det ur systemet. Fast om jag känner att jag måste måste skriva om nåt väldigt privat så skriver jag om det i den andra bloggen istället.
Senast lästa bok: ROMA av Steven Saylor. Riktigt bra bok som följer två familjegrenar under Roms uppbyggnad. Bör läsas om man har något som helst intresse av Rom, historia, religion eller familjeband.
Senast påbörjade bok: Läste ut ROMA för några dagar sen & har inte påbörjat nåt sen dess. Men innan den så påbörjade jag Flyga drake... kunde dock inte fortsätta läsa den eftersom den hade så hemska scener & jag inte alls var upplagd för dig när jag läste boken. Men jag har hört att den ska vara hur bra som helst.
Senast köpta bok/böcker: Hmmm... jag köper ofta många pocketböcker på en gång. Sist var det nog Älskade krig av Hildebrandt, Fru Björks öden och äventyr av Gardell, Vindens skugga av Ruiz Zafón och Vändpunkter av Sjödin.
Favoritdeckarförfattare: Jag läser inte moderna deckare... men historiska deckare kan man väl säga. Fast jag vet inte alls vad jag ska svara. Ken Follet kanske... räknas han?
Jag läser allt av: Paulo Coelho... men det ska jag nog sluta med. Har varit ganska besviken de senaste gångerna. Har även läst alla Agneta Sjödins böcker & alla Harry Potter-böcker. Det mesta av Jonas Gardell har jag nog också läst. Och Erlend Loe.
Jag läser helst inte (genre/författare): Deckare och självbiografier. Om det inte är nån intressant författare förstås.
Vid hyllan för fackböcker letar jag: efter böcker om andlighet och pyssliga saker- som stickningsböcker.
Förutom svenska läser jag gärna: engelska böcker. Men helst Svenska måste jag säga. Vill att läsning ska vara avkopplande. Antagligen därför jag inte gillar deckare- då kan man inte slappna av.
Högst upp i min att-läsa-hög just nu ligger: Tänkte läsa Ängelns Lek av Carlos Ruiz Zafón. Men gruvar mig lite eftersom Johan säger att den är småläskig. Men eftersom Vindens skugga var så himla bra så vill jag läsa Ängelns lek med.
Högst upp på min bok-önskelista-just nu står: Förbannade Fred av Johanne Hildebrandt. Uppföljare till Älskade krig som var så himlans bra.
När jag går på antikvariat letar jag alltid: på måfå. Jag dömer också ofta boken efter omslaget & så får man ju inte göra sägs det. Ajabaja Sofie!
// Sofie.
Orkidéer
Tidigare publicerat här. (Det kommer komma helt nya inlägg från mig med framöver, jag lovar)
/ Angelica
Det kreativa hemmet
Att födas in i det här hemmet innebär att man automatiskt älskar bra musik, gillar att pyssla & att baka/äta kakor. Jag vet inte om det ingår i uppfostran eller om det sitter i generna, men vi pratar väldigt mycket med. Non stop tror jag. Nu för tiden är det oftast Algot som låter, men han har ganska hård konkurrens. Just nu pratar han om sin leksaksbil som heter "Trädgård". Ett fint namn för en bil tycker jag.
Min & Algots giraff-teckning. Algot sköter gräset- sin trädgård.
// Sofie.
Stugkök à la Leila
I helgen ska jag sy ett draperi i sann Leila-anda att ha under diskbänken i vår sommarstuga. Eftersom färgerna i stugan går i vitt och blått så kommer det bli ett vitt draperi med ljusblått mönster. Så fint så! Om jag orkar så kanske jag till och med slänger ihop en kudde. För nästa helg ska vi storstäda stugan & inhandla en ny säng som kan behövas piffas till. Ingen piffare kan bli en bättre piffare än jag. (Om det inte är någon stenrik piffare förstås. Min ekonomi tillhör väl inte mina bästa egenskaper.)
// Sofie.
PS. Fotot snodde jag här. DS.
Tre böcker om starka kvinnor
Jag läser ganska mycket men har aldrig tänkt på mig själv som nån som läser mycket. Det är konstigt, med tanke på hur mycket jag faktiskt läser. Vissa böcker stannar kvar längre än andra och vissa kommer man aldrig nånsin glömma. De här tre böckerna har berört mig så mycket att jag tycker att alla borde läsa dem. De är så himlans fantastiskt bra! Speciellt den första. Det kan vara världens bästa bok...
Påven Johanna- Donna Woolfolk Cross
Flickan Johanna vill lära sig allt & trots det medetida manssamhället lyckas hon i smyg lära sig både läsa och skriva. När hennes bror dör klär hon sig i hans kläder och beger sig till ett kloster för att studera till präst. Hon lär sig om läkekonsten och slutar sina dagar i Rom som Påve. Mitt i all historia och religion får man följa en kvinnas kamp & hennes längtan efter kärleken. Den bästa bok jag läst!
Älskade krig- Johanne Hildebrandt
Sarah är en känd mediaprofil vars största kamp är kampen mot pressens smutskastning och kollegornas konkurrerande. Av en slump åker hon, mot sin vilja, ner till Irak för att lämna ett meddelande till sitt ex Magnus. Samtidigt passar hon på att göra ett reportage om honom och soldaterna i Irak. Hon tvingas möta sina fördomar och analysera sina egna värderingar. Man får också möta Jasmine som tvingas välja mellan sin familj och sitt uppdrag att skydda de amerikanska soldaterna. Jag har aldrig gråtit så mycket som när jag läste den här. Alla borde läsa den... speciellt sånna som jag, som har rejäla fördomar mot amerikanska soldater. De är ju faktiskt bara människor de med.
En kvinnas resa- Agneta Sjödin
Oväntat nog är Agneta Sjödin, just nu, min favvoförfattare härifrån Sverige. I den här boken får man följa Maria under en 80 mil långa pilgrimsvandring. Man får följa hennes tankar, hennes möten och hennes skoskav. Den långa resan blir samtidigt en inre resa, både för huvudpersonen och för mig. Det är andliga tankar, ytliga tankar och helt vanliga tankar.
// Sofie
Gudomliga apelsinrulle
Deg:
225 g vetemjöl
1 tsk bakpulver
75 g strösocker
150 g smör
1 äggula
Mandelmassa:
100 g skållade sötmandlar
2 dl florsocker
1 äggvita
rivet skal av en apelsin
ett par droppar röd karamellfärg
* Blanda de torra ingredienserna & nyp ihop med smör.
* Knäck i en äggula & arbeta ihop till en deg.
* Skåla mandlar och mixa dem med övriga ingredienser till mandelmassan. (Om den blir tjock kan man späda med några droppar apelsinsaft. Den ska vara krämig.)
* Kavla ut degen till den är cirka ½ cm tjock. Dela den i tre längre delar och klicka ut mandelmassa på varje bit.
* Gör rullar av de tre bitarna och rulla in dem i bakplåtspapper. (Väldigt viktigt för att de ska hålla formen)
* In i ugnen- 225 grader i sisådär 15 minuter.
* Ta ut dem ur ugnen och skär dem i 1 cm tjocka bitar. Låt svalna & avnjut med ett glas mjölk eller kaffe i en tjusig kopp.
Om man vill göra dem ännu flådigare så fick jag Anna-Lisatipset att ge dem lite glasyr av florsocker, apelsinsaft och röd karamellfärg. Så får det bli nästa gång.
Kram, Sofie.
Surdegsbröd på dinkel och råg
Väldigt enkelt, men himmelskt gott bröd! Jag följde Pain de Martins recept men gjorde några små ändringar. Jag hade ingen rågsurdegsgrund så jag bakade på min grund av dinkel. Men använde rågmjöl till första dagen precis som det står, sen bytte jag till dinkel dag 2. Jag lät degen jäsa bara en gång direkt i kastrullen och den fick jäsa mycket längre än Martins deg. Min jäste säkert uppåt 6 timmar, men jag hade väldigt kallt hemma. Kryddade mitt bröd med kardemumma, kummin, anis och fänkål.
Så här blev alltså receptet med mina ändringar:
Dag 1, kväll
100 g dinkelsurdegsgrund (recept här)
300 g vatten
180 g rågmjöl
Blanda surdegsgrund med mjöl och vatten, täck med plast och låt stå över natten.
Dag 2, morgon
surdegen från gårdagen
80 g vatten (jag tog varmt)
300 g dinkelsikt
10 g himalayasalt
kardemumma, kummin, anis och fänkål efter smak
Blanda alltsammans i en bunke för hand i en minut eller två.
Tryck ner ett bakplåtspapper i en kastrull som rymmer ca 2½ l och kleta ner degen. Strö över lite mjöl, täck med en handduk och låt jäsa till dubbel storlek. Min deg fick jäsa ca 6 timmar. Sätt ugnen på 275 grader i god tid. In i ugnen! Sänk temperaturen till 250 grader. Efter 15 minuter sänker du till 200 grader och låter det stå ytterligare 15–20 minuter. Klart att äta med massor av smör!
Tidigare publicerat här.
/ Angelica
Mat- och bakbloggar
Bröllopsnatten
och när drömmarna är slut
då vet jag vem som dansade vid havet
För när du och jag är ensam
och när klockan slagit tolv
då känner jag det sköna välbehaget
Vi skålade i champange
och vi skrattade åt allting som hänt oss
Du sa aldrig hurdan jag var
men jag var mig själv med dig
Och jag kände min hand i din
när vi vandrade ner för branta slänter
Alltid ska vi vandra där
i sommarns ljusa natt
Vi bytte våra ringar
och levde våran dröm
Vi dansade och skrattade vid havet
För när du och jag är ensam
och när bubblet gjort sitt rus
då lever vi det sköna välbehaget
Alltid är du min
och jag kysser dina mjuka läppar
Skägget skrapar upp min kind
precis där jag vill va
// Text: Sofie. Foto: Angelica
Husmorstips
Tidigare publicerat här.
/ Angelica
Baklava från sött, sweet, dulce
Till ca 24 rutor:
ca 400 g filodeg
400 g valnöttera
4 msk socker
1 tsk kanel
150 g smält smör
Lag av:
3 dl vatten
2 dl socker
1 liten kanelstång
½ dl honung
2 msk citronjuice
dekorera med lite hackade valnötter.
Tina filodegen. Hacka valnötter fint. Blanda med socker & kanel i en skål. Ställ åt sidan.
Värm ugnen till 180 grader. Smält smöret & smörj en liten långpanna på ca 20*30 cm.
Ta sedan fram ett par ark filodeg i taget. (degen torkar så lätt,¨så håll den täckt under arbetets gång) & klipp med sax till bitar som passar i långpannan.
Lägg en bit i långpannan och pensla ovansidan med smält smör. Fortsätt så tills du fått fyra lager filodeg med smält smör mellan varje.
Fördela då hälften av nötblandningen ovanpå filodegen. Lägg sedan på ytterligare tre lager filodeg med smält smör mellan varje. Fördela resten av nörblandningen ovanpå och avsluta m ytterligare fyra lager filodeg.
Skär sen med vass kniv igenom det hela till hälften i rutor.
Grädda baklavan 30-40 min tills det fått gyllene färg.
Värm under tiden vatten, socker, kanel & honung i en kastrull. Koka ca 10 min utan lock. Ta bort kanelstången & smaksätt m citron. Skeda sen lagen över baklavan. Strö över fint hackade nötter och låt svalna.
Skär igenom baklavan helt och servera med vaniljglass.
Himmelskt!
// Sofie.
Sofies rabarber- och vaniljpanacotta
Saft:
275 g rabarber
1½ dl vatten
½ dl socker
Vaniljpanacotta:
2 dl grädde
½ dl socker
1½ tsk vaniljsocker
2 tsk gelatinpulver
Rabarberpanacotta:
3 dl grädde
½ dl socker
1 dl saftavkok
2 droppar röd karamellfärg
4 tsk gelatinpulver
Rabarbergelé:
1 dl saftavkok
1 tsk gelatinpulver
1. Koka rabarbern i bittar med vattnet. Pressa ur rabarbern då & då. Sila efter ca 10 minuter. Koka upp på nytt i ren kastrull med sockret.
2. Koka ihop allt i vaniljpanacottan. Rör ner gelatinet. Häll upp i fyra glas & låt stelna.
3. Koka ihop allt i rabarberpanacottan och häll det över vaniljpanacottan när vaniljen stelnat.
4. Gör gelén på samma sätt när rabarberpanacottan stelnat. Ös över med sked. Låt stelna svalt & servera sedan.
Mmmm....
// Sofie.
Hyacinter, penséer, hästar och några grader varmare
Så här ser det ut hos oss för tillfället. Massor med fina blommor! Och idag ska jag så bland annat rabarber, smultron och tomat. Snart anländer häst nr 3 som ska gå i hagen alldeles utanför oss. Den ska senare få sällskap av en till pålle. Äntligen hästar till utsikt igen!
Tidigare publicerat här. (Pålle nr 2 & 3 anlände igår!)
/ Angelica
En bukett från Johan
Den här buketten blev ännu finare när tulpanerna blommade ut som tjusiga pioner.
Pioner kan vara de finaste blommorna som finns. Om ni gifter er på våren- gift er med pioner.
// Sofie som gifte sig med röda rosor & annat fint.
Knäckig äppelpaj
Det här receptet publicerade jag först i min egen blogg Heartglitch. Jag tänkte föra över vissa inlägg därifrån och hit till My Little Honey så att vi kan dela med oss av så många goda recept som möjligt här i bloggen! Och vad passar bättre nu när solen äntligen tittar fram än en knäckig äppelpaj?
Äppelpaj
4 syrliga äpplen, tärnade i smörad form
råsocker efter smak
massor med kanel
Smuldeg:
1/3 havregryn
1/3 dinkelmjöl
1/3 råsocker
himalayasalt
äkta vaniljsocker
smör, så mycket som behövs för att degen ska bli lagom smulig
Smula degen över äpplena. Ringla över rikligt med sirap.
In i ugn, ca 200 grader tills pajen är gyllene i färgen.
Klart!
/ Angelica
Kryddmuffins på Algots vis
Sju sorters kakor är egentligen den bästa bakboken om man vill experimentera eller bara slänga ihop nåt av ingredienser som finns i hemmet. När Algot var ledig från dagis häromdagen gjorde vi Kryddmuffins ur Sju sorters kakor. Inte så flådiga, men sjukt goda. Idag har Algor feber, då kan det bli mer bakat här hemma. Såhär gjorde vi kryddmuffinsen...
100 g smör
2 ekologiska ägg
3 dl socker
1 tsk malen kardemumma
2 tsk kanel
½ tsk ingefära
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 dl mjölk
Ställ tolv muffinformar i en muffinplåt. Smält smöret & låt svalna.
Vispa ägg & socker pösigt. Tillsätt kryddorna.
Blanda tillsist i mjölet tillsammans med bakpulvret varvat med mjölk & smör.
Häll smeten i formarna. (Ät upp det som blir över förstås)
Grädda mitt i en 200-gradig ugn i 15 minuter.
Smarrigast med ett glas kall mjölk till!
Puss, Sofie!
My Little Honey slår upp portarna!
För snart tolv år sen lades grunden till My Little Honey. Det var då, första dagen på medieprogrammet i Söderhamn, som vi, Angelica & Sofie, träffades för första gången. Vår vänskap fick en kreativ grund & ur den grunden har kreativiteten vuxit sig starkare. Vi har fotat, bakat, gjort tidningar, spelat i band, lagat mat och dansat tillsammans, fram och tillbaka, under tolv års tid.
Nu är Angelica bosatt utanför Gävle och Sofie i Solna så kreativiteten får flöda på olika håll & på olika sätt. Bandet är uppluckrat och när Angelica dansar skriver Sofie.
Om vi skulle gissa på framtida inlägg så skulle de kunna se ut såhär:
* Recept
* Dans
* Second hand-fynd
* Blommor
* Foto
* Musik
* Texter
* Äventyr
* Choklad
* Pyssel
Puss puss,
Sofie och Angelica